Hur många ska vara med i en musikfrågesport

Ibland får vi frågan om det finns några speciella krav på hur många som kan vara med, eller måste vara med, i en musikfrågesport. Det roliga är att det egentligen inte finns några krav alls. I och för sig behövs det alltid en spelledare och en tävlande, men det räcker gott.

Vill man spela på två personer så turas man om att vara spelledare och tävlande. Man spelar en musikfrågesport åt gången och sedan bestämmer man vem som vann (om ni tycker det är viktigt). Eftersom ni får tillgång till alla våra musikfrågesporter kan ni spela flera gånger.

Om ni iställlet är 300 personer så tycker vi det är smart att dela upp i lag. Lämpligt kan vara mellan 5-10 personer i varje lag, annars är risken att några inte känner sig delaktiga.

Vad är då bäst?

Tja, det finns nog inget som är ”bäst”. Vi har haft lika roligt med musikfrågesporter på famlijemiddagen med 4 personer som vi haft på företagsfesten med 300 personer. Låt tillfället avgöra hur ni väljer att spela (individuellt eller med lag) så sköter resten sig själv.

Är du inte medlem ännu? Varför inte bli medlem direkt, det kostar endast 49 kronor.

Vill du testa gratis först, inget problem. Fyll bara i din e-post till höger så skickar vi en musikfrågesport med vändande e-post.

Posted in: Tips & trix

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment