Nystart

Äntligen är vi igång igen. Vi hade en plan att få ut den nya sidan för flera veckor sedan, men universum var tydligen emot oss (eller så har vi helt enkelt jobbat för sakta). Hur som helst…nu är vi igång igen.

Vad är nytt?

Svaret är ”det mesta”. Den störst nyheten är att vi bytt betalningsmodell. Istället för att köpa individuella tävlingar köper du nu ett medlemskap som ger tillgång till alla musiktävlingar under medlemstiden. Det betyder att du får mycket mer för pengarna.

Koppling till Spotify

Precis som tidigare har vi spellistor till Spotify för alla tävlingar. Vi har nu lagt detta under ett eget medlemskap då inte alla behöver dessa spellistor.

Framtiden?

Förutom att utöka vårt utbud av musiktävlingar har vi några spännande saker på gång.

[list type=check]
  • Affiliate-program. Vi har en plan att skapa ett affiliateprogram där du kan tjäna lite extra pengar genom att tipsa andra om vår sida.
  • Välgörenhetsfond. Vi tror på begreppet ”social entreprenör”, dvs en organisation som använder sin entreprenöranda för att göra gott. Inom kort kommer vi därför lansera ett speciellt medlemskap där en del av medlemsavgiften går in i en fond. Pengarna från fonden kommer sedan att skänkas till ett välgörande ändamål som medlemmarna får rösta om.
  • Bonussystem. Få extra medlemstid genom att rekrytera nya medlemmar.
  • och mycket mera…
[/list]

Posted in: Nyheter

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment