Musiktävling på fest

Låt oss gissa. Ni ska ha fest och du har fått i uppgift att ordna något roligt till kaffet? Grattis, du har hittat precis rätt!

En musiktävling på fest är alltid uppskattat, och det är något som alla kan vara med i. Man behöver inte vara expert på musik för att vara med i våra musiktävlingar. Man behöver inte vara någon viss ålder heller då en musiktävling på festen passar för alla gäster.

Så här gör man

För att ordna en musiktävling på en fest behöver man en musiktävling (så klart), musik och en ljudanläggning. Oftast finns det en ljudanläggning på festen, och om ni ska hålla festen på en lokal där det ska vara dans finns det garanterat både mikrofon och ljudanläggning att tillgå.

Musiktävlingen för festen då? Den har ju vi! Klicka här för att se alla våra tävlingar.

När du laddat ner den musiktävling du vill hålla på festen är nästa steg att skriva ut den till alla deltagare. Man kan spela i lag eller individuellt. Vi rekommenderar att man spelar i lag om 4-6 personer. På så sätt får alla vara med och lagen blir lagom stora. om ni har bordsplacering är det lämpligt att borden blir egna lag, eller att man delar upp borden i flera lag. varje lag får sedan en utskrift av musiktävlingen.

När det är dags för tävling så är det bara att presentera upplägget, ställa frågan och spela musiken till varje fråga. Med en musiktävling på festen går det inte att misslyckas.

[/threecol_two_last]