Vi hoppas så klart att du ska bli nöjd med vår tjänst, men för att förtydliga några saker så har vi här sammanställt det ”finstilta”.

Ångerrätt

Ingen ångerrätt eller returrätt gäller på nedladdningsbara produkter. Om du har några problem med tjänsten, eller är missnöjd på något annat sätt ber vi dig kontakta oss. Även om det inte finns någon laglig rätt till retur så vill vi ha nöjda kunder. Vi ska därför försöka hitta en lösning på ditt ärende.

Betalning

Betalning sker med Paypal eller Payson.

Paypal är idag världsledande inom onlinebetalning och deras säkerhetskrav är av samma klass som svenska banker. Du kan tryggt använda dina kontokort tillsammans med Paypal. Vi sparar aldrig dina kortuppgifter (vi får inte ens se dem) och du behöver aldrig vara orolig inför betalningen.

Payson är en svensk aktör som erbjuder säkra betalningar på nätet. Du kan läsa mer om Payson på www.payson.se

Spellistor i Spotify

Spotify är en musiktjänst som vi inte har någon kontroll över. Vi har spellistor till samtliga musiktävlingar MEN Spotify kan ibland ändra sitt utbud utan att meddela detta. Det betyder att det ibland kan saknas låtar, eller att låtarna är i fel ordning i våra spellistor. Vi ber dig därför kontrollera spellistan INNAN du använder den, allt för att undvika missförstånd. om du upptäcker ett fel i någon spellista ber vi dig kontakta oss omgående.

Personuppgifter

Genom att handla på Musiktavling.nu ger du ditt samtycke till att vi samlar in och bearbetar dina personuppgifter enligt PUL. Uppgifterna används enbart för att vi ska kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt. Vi kommer aldrig vidarebefordra eller sprida dina personuppgifter. Vi samarbetar med svenska myndigheter i de fall dessa kräver det.

Copyright

Som du förstår gäller upphovsrätten på alla musiktävlingar. Det är således förbjudet att ge bort, sälja vidare, kopiera, modifera eller på annat sätt använda våra musiktävlingar för egen vinning. Sunt förnuft räcker väldigt långt när det gäller vad man får och inte får göra.

Särskilda villkor vid försäljning mot provision

Användare av Musiktavling.nu kan själva skapa musikfrågesporter och sälja dessa på Musiktavling.nu. Försäljningen sköts av Musiktavling.nu och användaren får provision på sålda tävlingar. Provisionen bestäms individuellt och uppgår maximalt till 75% av respektive musikfrågesports butikspris. Betalning av provision sker via Paypal eller enligt överenskommelse. Det åligger varje enskild användare att deklarera intjänad provision enligt gällande lagstiftning. Provision betalas ut månadsvis. Vid försäljning av musikfrågesport överlåter användare överlåter all upphovsrätt till musiktavling.nu.